Sonolance

Termékjellemzők SONOLANCE

Állítható keménység (oldalanként külön-külön kétszemélyes ágybetétek esetében)

A fekvőfelület keménysége távvezérlő segítségével fokozatmentesen változtatható.
Egyedülálló légkamrás technológia (szabadalmaztatott)

Ez a technológia biztosítja a fekvőfelület állítható keménységét Mindegyik légbetét számos légkamrára osztott. A légkamrák vízszintesen helyezkednek el. Az egyenletesebb súlyeloszlás mellett, minimalizálja a nyomáspontok számát és relatív értékét (melyek a hát- és izületi fájdalmak, és a nem megfelelő alvás okozói) 
Természetes kaucsukból készült. Kivételesen erős! 
100%os nyújthatatlan pamuttal laminálva (stabilitás és komfort) 
450 kg terheléssel tesztelve 
Kilyukadás ellenálló 
Szimpla és dupla légkamrás betét közül választhat
Legmagasabb minőségű alapanyagok (5 éves garancia)
Minden felhasznált alapanyag megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak, ezzel biztosítva a biztonságos használatot és a hosszú élettartamot. Az alapanyagok gyártói nagy tapasztalattal rendelkező, minőségi termékeket előállító európai vállalatok.
A legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelel

A vásárlói elégedettség és biztonság a legfontosabb tényezők a Sonolance ágybetétek tervezésénél és gyártásánál. Az elektromos részegységek nemcsak hosszú élettartam és kiváló teljesítmény orientáltak, hanem a legmagasabb biztonsági fokozattal is ellátottak.   Minden méretben elérhető (standard és speciális méretek)

Az árlistában szereplő standard méreteken kívül bármely egyedi méret gyártása megrendelhető. A következő paraméterek változtathatóak a vásárló igénye szerint: hossz és szélesség. A következő paraméter nem változtatható: vastagság (a légkamráknak biztosítandó hely miatt mindig 23 cm)
Aszimmetrikus fekvőfelületi felosztás (vásárlói kérésre)

Kétszemélyes ágybetét esetében az egyes oldalak szélessége vásárlói igény esetén aszimmetrikusan is kialakíthatóak. Vagyis az egyes oldalak szélessége nem kell, hogy azonos legyen, a vásárló meghatározhatja, hogy milyen arányban legyen az ágybetét oldalankénti felosztása. A szolgáltatás egyedi ajánlat alapján ajánlható. Sonolance ágybetét matrac
Bármely alátámasztáshoz alkalmazható

Bármely stabil alátámasztás alkalmazható. Nincs szükség semmilyen speciális ágykeretre vagy alátámasztásra.
Könnyen tisztítható (mosható szövethuzat)

A mosásra vonatkozó előírások a szövethuzatba varrt kezelési utasítás szerint alkalmazandók. A szövethuzat zipzár segítségével levehető és mosható. Az esetleges figyelmetlenség miatt okozott károk elkerülése érdekében javasoljuk a szövethuzat tisztítóban történő tisztítását.

Innovatív fogyasztói előnyök

a. Megszünteti (jelentősen csökkenti) a hát-, gerinc és más izületi fájdalmakat => energikusabb, izületi fájdalmaktól mentes, minőségi élet . A légkamrás technológiának köszönhetően optimális fekvőfelületi nyomáspont sűrűség és relatív érték biztosított. Az ágybetét teljesen megtámasztja a testet, aminek köszönhetően megszűnik, drasztikusan csökken a hát- és gerincfájdalom, vagy más izületi fájdalom. A test teljes alátámasztása a felhasználó súlyától, alvási pozíciójától teljesen független.

b. Kevesebb éjszakai forgolódás (a test teljes alátámasztásának köszönhetően) biztosítja a regeneráló alvást => a felületi nyomáspontok csökkentett száma és relatív értéke miatt A felületi nyomáspontok sűrűségnek és relatív értékének csökkenése kevesebb mozgást, forgolódást kínál alvás közben. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy a felhasználó eljusson minden alvási szintre, mely elengedhetetlen a regeneráló alváshoz.

c. Magasabb szintű komfort érzet => Egyenletes eloszlású felületi nyomáspontok A felhasználó mindig kényelmesnek érzi fekhelyét, mivel sajt maga állítja be akár naponta változtatva az ágybetét keménységét.

d. Állandó komfort érzet, függetlenül a felhasználó súlytól, alvási pozíciójától, pillanatnyi fizikai, mentális kondíciójától
e. Optimális környezet allergiásoknak
A szövethuzat taszítja a poratkát, mely igen fontos az allergiások számára. A 300 és 500 szériáknál a szövethuzathoz steppelt XcellVital anyag távol tartja a mikroorganizmusokat.

f. Egyszerű keménység állítás távirányító segítségével. A napi keménységállítás is egyszerű, problémamentes. (az egyén számára kényelmes keménység naponta változhat a pillanatnyi fizikai vagy pszichés állapottól függően – ezért fontos az állítható keményég, hogy minden alkalommal optimális fekhelyen regenerálódjon a test.
Egyszerű gombnyomásra állítható a keménység a felhasználó pillanatnyi kényelmi igényének megfelelően.

g.  Éjszakai mozgolódás esetén az alvópartnert nem zavarja (kétszemélyes ágybetétnél)
Még ha az egyik fél forgolódik is, ez nem zavarja a másik oldalon alvó személy nyugodt alvását. A mozgás nem terjed át a kétszemélyes ágybetét másik oldalra. Ez a dupla légkamrás technológiának köszönhető.

h. Teljesen hangtalan alvás közbeni forgolódás, mocorgás esetében
A Sonolance ágybetét teljesen hangtalan még forgolódás esetén is. Nagyon fontos, mivel a zaj kizökkentheti a felhasználót az aktuális alvási szintről, ami megfosztja a regeneráló alvástól.
i. Klíma és páratartalom kontroll (300 és 500 szériáknál) => nem engedi a mikroorganizmusok és allergének szaporodását Azonnali melegség érzet, ahogy ráfekszik az ágybetétre. Izzadás esetén a nedvességet a szövethuzat magába szívja, elteríti a szövet teljes felületén és elpárologtatja. Így gátolja meg a nedves, kellemetlen érzést és a mikroorganizmusok szaporodását.

j. Taszítja a poratkát ,  csökkenti, elkerüli az asztmatikus tüneteket A szövethuzat és az XcelVital biztosítja ezt a fontos tulajdonságot.

ETARGET LINKEK >>  ETARGET HIRDETÉS>>>

Zalakaros Belföldi szállások
ZALAKAROS Magyarország egyik legnagyobb élményfürdõje, nyitott és fedett medencékkel.
Szilveszteri vacsora programok
Szilveszter éjszaka: élőzene, 8 fogásos gálavacsora, All inclusive italfogyasztás szilveszteri ajánlatunkból, a szálloda wellness részlegének használata
Zalakarosi Szállás helyek    
Belföldi szállás wellness hotel ajánlatok Zalakaroson
Zalakaros wellness ajánlatok  
A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Zalakarosi Gránit Gyógyfürdővel. Online szobafoglalás.
Hévizi szállodák wellness szállások 
Az impozáns megjelenésű Hotel Palace***superior Hévíz kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű környezetéből, amely leginkább varázslatos, gyógyító erejű vizéről híres.
Budapest Wellness Hotel 
Budapest Aquaworld - vizipark a város szélén. Szállás ajánlattal.
Egészségpénztár elfogadó szálloda  
Egészségpénztár elfogadó helyek wellness hotelek szállodák - Egészségpénztári tagok részére
Wellness hotel Egészségpénztár elfogadás  
Egészségpénztári partnerek listája: Komfort Országos Egészségpénztár, Credit Suisse Life & Pensions Önkéntes Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Évgyűrűk Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár, Kristály Egészségpénzár

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x