INFRAWORLD

INFRAWORLD
Your health is in your Hand…
Egészsége az Ön kezében van…
 
Infravörös varázs
Élje át személyesen a hő élettani hatásait!
 
 
A meleg gyógyító hatását az emberiség már évezredekkel ezelőtt felfedezte és használta számos betegség gyógyítására. A 2500 évvel ezelőtt élt orvos, Parmenidész azt mondta: „Adjatok egy szert, amivel lázat kelthetek és minden betegséget meggyógyítok”. Régóta közismert a meleg gyógyító hatása a megfázásos hurutos és reumatikus betegségek következményeinél is. Korábban felforrósított téglát, korsót, különböző anyagokból készített ágymelegítőket, később elektromos fűtőpárnát használtak. Korunkban fejlesztették ki az infravörös sugárzású elektromos lámpákat.
 
A hő gyógyító hatását legeredményesebben a következő betegségeknél lehet alkalmazni:
Reumatikus jellegű betegségek, az izmok, izületek megbetegedései, gerinctáji fájdalmak (hát- és derékfájás, nyakmerevedés, isiász, lumbágó), izületi elváltozások, vállmerevség ill. váll-kar tünetcsoport, csípő- és térdizületi panaszok, izommerevség.
-  Sportorvoslásban a nagy fizikai megterhelések után a fokozott mennyiségben termelődő és a további teljesítményt csökkentő tejsav gyors eltávolítása.
Megfázásos és allergiás megbetegedések: nátha, melléküreg- és egyéb gyulladások, légúti megbetegedések, hörgőasztma, krónikus hörghurut.
A természetgyógyászatban: méregtelenítés. A szervezet salakmentesítése csökkenti a mozgásszervek, izmok, inak, kötőszövetek, izületek fájdalmas elváltozásait, az életkor növekedésével gyakoribbá váló krónikus betegségeket, amelyek okozati összefüggésben állnak a szervezet elsavasodásával.
-  Szépségápolás: a hőmérséklet emelése a bőr vérellátását is javítja és ezáltal a bőr hamarabb megszabadul a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, lágyabb, puhább lesz, egyszóval megfiatalodik.
 
INFRAWORLD-MYSTIC infraszauna - a gyógyító hőhatás legmodernebb eszköze:
Az INFRAWORLD-MYSTIC infraszaunában már 35-40 C hőmérsékleten is kellemesen és kényelmesen izzadunk. A ma ismert módszerek között ez az egyetlen, amely természetes módon hozza létre az egész szervezetre kiterjedő gyógyító hatást. A hőkabin megtisztítja a kötőszöveteket és megszabadítja a szervezetet a savas salakanyagoktól, ezáltal megszűnnek, de lagalábbis jelentősen csökkenek a fájdalmak és reumás jellegű panaszok.
 
INFRAWORLD-MYSTIC infraszauna alkalmazása a szépségápolásban és a sportban:
-  Az INFRAWORLD-MYSTIC infraszauna leglátványosabb hatása a bőr megfiatalítása. Az infravörös sugárzás serkenti a bőr vérellátását, ami elengedhetetlen fontosságú a szép, fiatalos bőr kialakulása és megtartása szempontjából. A mélybe hatoló sugárzás során a bőr megszabadul az elhalt sejtektől és a szennyeződésektől, ennek következményeképpen javítja szerkezetét, erősíti rugalmasságát, kiküszöböli érdességét, lággyá teszi azt. Ezenkívül  jó hatással van az akne, pikkelysömör, ekcémák, égési sebek és egyéb bőrsérülések kezelésére.
Fogyasztás: Infraszaunában 30-40 perc alatt 600-800 kilókalóriát lehet elégetni! Érdekességképpen néhány sport kalória felhasználása, Kcal/órában: evezés vagy maratoni futás: 800, squash: 680, úszás vagy kocogás: 400, tenisz: 330, kerékpározás: 300, gyaloglás vagy golfozás: 200.
Cellulitisz megszűntetése: A cellulitisz tulajdonképpen nem más, mint a laza kötőszövet gyulladása, melynek során vízből, zsírból, és salakanyagokból álló gélszerű réteg rakódik le a bőr alatt. Az infravörös sugárzás hatására a test izzadással megszabadul az említett káros anyagoktól.
Sport: Az infraszauna igen jól használható bemelegítésre. Rossz idő esetén helyettesítheti a szabadban végzett tréninget, nagy mértékben meggyorsíthatja egyes sportsérülések (húzódás, rándulás, stb.) gyógyulását is.
 
Tudnivalók az INFRAWORLD-MYSTIC infraszauna használatával kapcsolatban:
A fentiekből jól kitűnik, hogy az infravörös sugárzás milyen nagy számú terápiás hatást ölel fel. Fel kell azonban a figyelmet hívnunk arra, hogy aki valamilyen betegségben szenved, az  INFRAWORLD-MYSTIC infraszauna használata előtt feltétlenül konzultáljon orvosával. Különösen fontos ez azoknál, akik állandó gyógyszeres kezelés alatt állnak, magas vérnyomás és terhesség esetén, valamint fertőzések és sebészeti inplantátumok előfordulásakor. Egyes betegségek esetén egyáltalán nem célszerű a normál testhőmérséklet növelése pl. veseműködési zavarok és sclerosis multiplexben szenvedő betegek esetén.
 
Az INFRAWORLD-MYSTIC infraszaunába szerelt Philips Vitae lámpák azonnali hőkibocsátásra képesek. A lámpás sugárzó hatása már a bekapcsolást követően 1 m-re hat, így szükségtelenné válik a fülke előfűtése. A Philips Vitae lámpa nem igényel előmelegítési időt, bekapcsoláskor érezhető hatása, így nem fogyaszt felesleges energiát, mint például a hagyományos finn szaunánál, melynél a felfűtési idő akár 1 óra is lehet. A lámpa így energia és idő takarékosan nagy hatékonysággal működik. INFRAWORLD-MYSTIC infraszaunát  használó személy 80 %-ban közvetlenül melegszik fel, a levegő csupán 20 %-ban. Az INFRAWORLD-MYSTIC infraszaunában elegendő a 35-40 C hőmérséklet is.
 
A Philips kifejezetten az infraszaunák számára kifejlesztett Philips Vitae infrahalogén lámpái  az infravörös tartomány teljes hullámhossztartományát biztosítja. A Philips Vitae infralámpa a teljes infravörös tartományon belül optimális összetételt sugároz, ami infravörös A, B, C sugárzóból áll. Így a megfelelő behatolási mélység mellett optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. A Philips Vitae lámpa által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes sugárzását. A teljes hullámhossztartomány sugárzásával így egyenletes, a bőr, illetve a bőr alatti szövetrétegek egyenletes és mély átmelegítésével érünk el hatékony méregtelenítést.
 
Infravörös A (rövidhullámú) sugárzás: A Philips infrahalogén lámpa infravörös A sugárzása  tulajdonképpen megegyezik a Nap Infravörös A sugárzásával. Ennek hatására érhető el a bőr felső rétegének felmelegítése és ez eredményezi a kabin hőmérsékleténél jóval magasabb hőérzetet.
 
Infravörös B (középhullámú) sugárzás: A Philips Vitae halogén lámpa ötször több infravörös B sugárzást nyújt, mint a Nap. Az infravörös B (középhullámú) sugarak 3-4 mm behatolási mélységre képesek, a bőrfelszín alatti rétegek egyenletes átmelegítéséért felelősek.
 
Infravörös C (hosszúhullámú) sugárzás: Az infravörös C (hosszúhullámú) sugarak csak a bőrfelszínt melegítik fel, bőrbe hatolás nélkül. Az infravörös A sugárzásnál alacsonyabb behatolási képességük miatt a bőrfelszín alatt elhelyezkedő fájdalomérzékelők figyelmeztetéséért felelősek, így segítik elő az infraszauna használatának biztonságát.
 
Műszaki adatok:
1-2 személyes Mobil Mystic kabin
ˇ         2000 W teljesítmény
ˇ         Üzemeltetésükhöz 230 V-os egyfázisú áramkör szükséges
ˇ         A lámpák élettartama 5000 üzemóra, a Philips gyártócég garanciája alapján
ˇ         A kabin külső mérete: 101 x 92,5 x 198 cm
ˇ         6 mm vastag edzett bronzüveg ajtó
ˇ         Abachi padozat + háttámla
ˇ         Flockolt védőrácsok
ˇ         Külső digitális vezérlés
ˇ         4 db vízszintező csavar
2-3 személyes Mobil Mystic kabin
ˇ         2250 W teljesítmény
ˇ         Üzemeltetésükhöz 230 V-os egyfázisú áramkör szükséges
ˇ         A lámpák élettartama 5000 üzemóra, a Philips gyártócég garanciája alapján
ˇ         A kabin külső mérete: 131 x 92,5 x 198 cm
ˇ         6 mm vastag edzett bronzüveg ajtó
ˇ         Abachi padozat + háttámla
ˇ         Flockolt védőrácsok
ˇ         Külső digitális vezérlés
ˇ         4 db vízszintező csavar
 
Egyedi építésű szaunák, infraszaunák, kombinált szaunák építését vállaljuk a köv. fa típusokból:
Finn lucfenyő, dél-afrikai abachi, kanadai hemlock, vöröscédrus
 
Árajánlatot és bővebb felvilágosítást a következő elérhetőségek kérhet:
 
INFRAWORLD KFT
9022 GYŐR, KISFALUDY U. 41.
TEL/FAX: 96/312-230

                        INFO@INFRA-WORLD.HU
  ETARGET LINKEK >>  ETARGET HIRDETÉS>>>

Hévizi hotelek  
A HOTEL EURÓPA FIT ****superior Hévíz zöldövezetében, egy nyugodt oázis szívében fekszik, 400 m-re Európa legnagyobb melegvizű gyógytavától.
Szállás Szálloda Hévizen 
Hévizi Szállás, wellness szállodák hotelek Hévizen. Akciós wellness ajánlatok. Kattintson a linkre.
Héviz Wellness ajánlatok 
A fürdőváros szívében, a világhírű termáltótól 500 m-re található – a teljesen felújított - négycsillagos Danubius Health Spa Resort Hévíz gyógy- és wellness hotel.
Wellness hotel ajánlatok 
Hotel SANTE*** , Hévíz város központjában, de mégis nyugodt, csendes környezetben várja vendégeit.
Wellness hétvége Üdülési csekk elfogadó helyek
Az üdülési csekk névre szóló fizetőeszköz, melyet minimum egy éjszakai szállás- és kapcsolódó szolgáltatások kifizetésére lehet felhasználni.
Siófoki hotelek szállodák
A Wellness Hotel Residence**** Siófok, a Balaton déli partjának egyik legszebb és legújabb szállodája.
Wellness hotel - Belföldi szállás
Wellness ajánlatok a legszebb belföldi hotelekben, szállások, üdülési csekkel .
Szilveszteri Wellness Programok
Wellness hotel Ajánlatok , Szilveszteri programok, Gála vacsorával.


Linkajánló:  Héviz superior hotelek  , Hévizi gyógytó   szállás Hévizen  Legújabb Wellness hotelek   Szálláshely Hévizen   Hévizi szállodák  Wellness szállodák Héviz ,   Hotel Info Héviz  Akciós üdülés Héviz  Héviz Gyógyfürdő    

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x