CHI Premium Silver tapasz

Napjainkban rengeteg, korábban nem létező szennyeződést kell nap mint nap elviselnünk: UV-sugárzás, kipufogógáz, cigarettafüst, gyógyszerek, tartósí-tószerrel, mesterséges anyagokkal teli élelmiszerek, növényvédőszeres zöldségek, gyümölcsök, stb. A szervezetünkben halmozódó méreganyagok nem csupán egészségünkre vannak rossz hatással, de közérzetünket is negatív irányba befolyá-solják. Ázsiában az orvoslás alapja, már régen, a szervezet méregtelenítése.
Hosszú időn át gyűjtött tapasztalatok alapján találták meg azokat a természetes anyagokat, amelyek a legjobban segítenek ebben. Másik fontos megállapításuk, hogy minden szervünk stimulálható a talpon keresztül, hisz az nagyon fontos reflexológiai központ. Szerintük, legnagyobb mennyiségben, itt szűrhetjük ki testünkből a méreganyagokat.

Ezek alapján fejlesztették ki a CHI (energia) tapaszt, mely a benne lévő természetes anyagokkal segít a szervezet méregtelenítésében, s így jó hatást gyakorol az egész szervezetre. Folyamatos a hatása, hiszen azt 8-10 órán keresztül fejti ki. A tapaszokat lefekvés előtt a talpra kell ragasztani. Használat előtt ezek tiszták, de a benne lévő különleges
Turmalin ásvány (csupán néhány hasonló tulajdonságokkal bíró ásvány található Földünkön), valamint a többi természetes anyag hatására a méreganyagok a bőrön keresztül távoznak. Az eredmény kézzelfogható, hiszen a tapasz reggelre sötét színű, nyálkás állagú lesz, sőt még erős szaga is lehet, ennek mértéke a testben felhalmozódott méreganyagok mennyiségétől függ.
 

 

Használata:

1. A tapasz közepéről húzzuk le a védőpapírt.
2. Vegyük ki a tasakot az átlátszó fóliából (egyenletesen simítsuk el a benne lévő hatóanyagokat), majd az ezüst felével ragasszuk a tapasz közepére.
3. Tegyük a tapaszt a kiválasztott felületre, majd húzzuk le a két szélén maradt védőpapírt és simítsuk az egészet jól a bőrre.

Felragasztás előtt igyunk egy pohár folyadékot (szénsavmentes ásványvíz). Használatát addig javasoljuk, amíg az elszíneződés megszűnik. Utána, szükség szerint időnként érdemes egy-egy kúrával méregteleníteni. Ha használat után tiszta marad a tapasz, újra felhasználható. A tapasz nem csak talpra ragasztható, hanem a túloldalon található ábrák alapján használva, szerveinkre, testrészeinkre is jó hatású lehet. Minőségét korlátlan ideig megőrzi, felbontás után 30 napon belül javasoljuk felhasználni.

Használja rendszeresen a CHI Premium Silver tapaszt egészségének
megőrzése érdekében!

ETARGET LINKEK >>  ETARGET HIRDETÉS>>>

Budapest Wellness Hotel 
Budapest Aquaworld - vizipark a város szélén. Szállás ajánlattal.

 

Hévizi hotelek  
A HOTEL EURÓPA FIT ****superior Hévíz zöldövezetében, egy nyugodt oázis szívében fekszik, 400 m-re Európa legnagyobb melegvizű gyógytavától.
Hotel Akciók üdülési csekkek
Balaton üdülési csekk elfogadó wellness hotelek.
Szállás Szálloda Hévizen 
Hévizi Szállás, wellness szállodák hotelek Hévizen. Akciós wellness ajánlatok. Kattintson a linkre.
Üdülési Csekk Hotelben
üdülési csekk elfogadó helyek, hotelek szállodák
Wellness hotel ajánlatok 
Hotel SANTE*** , Hévíz város központjában, de mégis nyugodt, csendes környezetben várja vendégeit.
Wellness hétvége Üdülési csekk elfogadó helyek
Az üdülési csekk névre szóló fizetőeszköz, melyet minimum egy éjszakai szállás- és kapcsolódó szolgáltatások kifizetésére lehet felhasználni.
Siófoki hotelek szállodák
A Wellness Hotel Residence**** Siófok, a Balaton déli partjának egyik legszebb és legújabb szállodája.
Szállás - üdülési Csekk  üdüljön üdülési csekkel 
Szállás nyaralás Belföldi hotelek üdülési csekk  elfogadó helyek.

Gyors navigáció :  Szilveszter  Üdülési csekk  Karácsony Last Minute Zalakaros Héviz Eger GyerekBarát Nyugdijas  Eger  Héviz  Nászutas  Wellness  LastMinute    Karácsonyi  akciók üdülési csekk  Budapest Masszázs Budapest  a masszázs BudapestKolozsi László Masször Budapest   ,  Massage Budapest  ,  SPA wellness Budapest  ,  Wellness Fitness Budapest  ,  Wellness Club Budapesten  ,  SPA Wellness DAY Budapest  Üdülési csekk 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x