7 TIPP, HA MASSZÁZSRA KÉSZÜL...


HÉT TIPPEM VAN ÖNNEK, HA A HOTELBEN MASSZÁZSRA KÉSZÜL A WELLNESSHÉTVÉGÉJÉN!

1. Masszázs előtt kerülje a nehéz ételeket és lehetőség szerint egyáltalán ne fogyasszon alkoholt. Ha lehet, korlátozza a koffeint is. A kávé zavarni fogja az ellazulásban, megnyugvásban. Ha túlságosan tele van a hasa, vagy fel van pörögve, ez mindkettő megnehezítheti a pihenést.

 2. Ha a masszázs délután vagy estefelé van, akkor aznap próbáljon meg kizárólag könnyű ételeket enni. Részesítse előnyben a különböző zöld salátákat!

Ha délelőtt van a masszázs, mindenképpen egyen valami keveset, éhgyomorra ne vágjon bele semmilyen kezelésbe! Legalább egy könnyű snack vagy gyümölcs mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a kezelést követően ne essen le nagyon a vércukorszintje!

 

3. Vegyen egy meleg vagy forró zuhanyt masszázs előtt. Ez nemcsak udvarias gesztus a masszőr felé, de a forró víz segít az izmok elernyedésében.

Borotvával történő szőrtelenítés nem javasolt masszázs vagy más testkezelések előtt, mert a frissen borotvált bőrfelület könnyen irritálódik.

4. Ha túl félénk ahhoz, hogy egy masszázshoz teljesen levetkőzzön, nem gond! Annyi ruhát viseljen a masszázs alatt, amennyit jónak lát. A legfontosabb az, hogy nyugodtan tudja élvezni a kezelést. A masszőr az igényeihez fog igazodni.

5. Ha egy fogás a masszázs alatt túl könnyű vagy túl erős, mondjon valamit. A masszőr hallani akarja, ha valami nem jó, vagy kényelmetlen.

6. Amikor vége egy kezelésnek, ne ugorjon fel a kezelőágyról! Nyugi, ne csináljon semmi megerőltetőt. Feküdjön még egy kicsit az ágyon, vagy töltsön egy kis időt a fürdőben vagy a spa-ban. Ellenkező esetben, nagy eséllyel szédülni fog, mert a szervezete nincs felkészülve hirtelen mozgásokra, hiszen a masszázs során relaxált állapotba került.

7. Akkor is, ha nem egy tipikus spa rajongó, legyen nyitott a terapeuta vagy masszőr javaslataira. Attól hogy valamiről nem hallott még, nem jelenti azt hogy akkor azt ki sem szabad próbálni!

Kellemes kikapcsolódást! Lázar Levente István (wellnesshetvege.hu) WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam