szállodák | termékek | egyéb szolgáltatások

Oldalak:
1
Aloe Vera , Budapest

Régi és mégis új
A növény belső húsának a levelek leggazdagabb részének értekét már régóta ismerték, de probléma volt hogy a növényi hús gyorsan oxidálódik, miáltal gyógyító tulajdonságai nagy részét elveszíti. A tartósítására irányuló minden próbálkozás évekig kudarcot vallott így csak azokon a területeken tudták az aloé leveleket alkalmazni, ahol a növény vadon nő, azaz a trópusi és szub-trópusi országokban. Miután sikerült egy speciális módszer segítségével a hús vagy gél tartósítása az utóbbi időkben közismertté váltak az aloé gyógyító tulajdonságai és alkalmazási módjai. Számos különböző formái termékként gyors kereskedelmi forgalomba hozatalával meghódította és lenyűgözte a világot. Alkalmazási tanácsok.

CHI Premium Silver tapasz , Budapest

Napjainkban rengeteg, korábban nem létező szennyeződést kell nap mint nap elviselnünk: UV-sugárzás, kipufogógáz, cigarettafüst, gyógyszerek, tartósí-tószerrel, mesterséges anyagokkal teli élelmiszerek, növényvédőszeres zöldségek, gyümölcsök, stb. A szervezetünkben halmozódó méreganyagok nem csupán egészségünkre vannak rossz hatással, de közérzetünket is negatív irányba befolyá-solják. Ázsiában az orvoslás alapja, már régen, a szervezet méregtelenítése. Hosszú időn át gyűjtött tapasztalatok alapján találták meg azokat a természetes anyagokat, amelyek a legjobban segítenek ebben.

Galvanic Spa System , Budapest

Vigye otthonába a professzionális kozmetikai kezelést!
Fiatalodjon percek alatt éveket!

Legyen üzleti partner egy jól jövedelmezö üzleti vállalkozásban!

Ezzel a programozható készülékkel, amely szabadalmazott technológiával, automatikusan beállítja a bör minöségének megfelelö galvánáramot. Cserélhetö kezelöfejek és csúcstechnológiával kidolgozott börápoló termékek segítégével alkalmazható arc, hajas fejbör és test revitalizálására.

INFRAWORLD , Győr

Infravörös varázs
Élje át személyesen a hő élettani hatásait!
 
 
A meleg gyógyító hatását az emberiség már évezredekkel ezelőtt felfedezte és használta számos betegség gyógyítására. A 2500 évvel ezelőtt élt orvos, Parmenidész azt mondta: „Adjatok egy szert, amivel lázat kelthetek és minden betegséget meggyógyítok”. Régóta közismert a meleg gyógyító hatása a megfázásos hurutos és reumatikus betegségek következményeinél is. Korábban felforrósított téglát, korsót, különböző anyagokból készített ágymelegítőket, később elektromos fűtőpárnát használtak. Korunkban fejlesztették ki az infravörös sugárzású elektromos lámpákat

Sonolance , Budapest

Megszünteti (jelentősen csökkenti) a hát-, gerinc és más izületi fájdalmakat => energikusabb, izületi fájdalmaktól mentes, minőségi élet . A légkamrás technológiának köszönhetően optimális fekvőfelületi nyomáspont sűrűség és relatív érték biztosított. Az ágybetét teljesen megtámasztja a testet, aminek köszönhetően megszűnik, drasztikusan csökken a hát- és gerincfájdalom, vagy más izületi fájdalom. A test teljes alátámasztása a felhasználó súlyától, alvási pozíciójától teljesen független.   A fekvőfelület keménysége távvezérlő segítségével fokozatmentesen változtatható.  Egyedülálló légkamrás technológia (szabadalmaztatott)

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x