szállodák | termékek | egyéb szolgáltatások

Oldalak:
1
Aloe Vera , Budapest

Régi és mégis új
A növény belső húsának a levelek leggazdagabb részének értekét már régóta ismerték, de probléma volt hogy a növényi hús gyorsan oxidálódik, miáltal gyógyító tulajdonságai nagy részét elveszíti. A tartósítására irányuló minden próbálkozás évekig kudarcot vallott így csak azokon a területeken tudták az aloé leveleket alkalmazni, ahol a növény vadon nő, azaz a trópusi és szub-trópusi országokban. Miután sikerült egy speciális módszer segítségével a hús vagy gél tartósítása az utóbbi időkben közismertté váltak az aloé gyógyító tulajdonságai és alkalmazási módjai. Számos különböző formái termékként gyors kereskedelmi forgalomba hozatalával meghódította és lenyűgözte a világot. Alkalmazási tanácsok.

CHI Premium Silver tapasz , Budapest

Napjainkban rengeteg, korábban nem létező szennyeződést kell nap mint nap elviselnünk: UV-sugárzás, kipufogógáz, cigarettafüst, gyógyszerek, tartósí-tószerrel, mesterséges anyagokkal teli élelmiszerek, növényvédőszeres zöldségek, gyümölcsök, stb. A szervezetünkben halmozódó méreganyagok nem csupán egészségünkre vannak rossz hatással, de közérzetünket is negatív irányba befolyá-solják. Ázsiában az orvoslás alapja, már régen, a szervezet méregtelenítése. Hosszú időn át gyűjtött tapasztalatok alapján találták meg azokat a természetes anyagokat, amelyek a legjobban segítenek ebben.

Galvanic Spa System , Budapest

Vigye otthonába a professzionális kozmetikai kezelést!
Fiatalodjon percek alatt éveket!

Legyen üzleti partner egy jól jövedelmezö üzleti vállalkozásban!

Ezzel a programozható készülékkel, amely szabadalmazott technológiával, automatikusan beállítja a bör minöségének megfelelö galvánáramot. Cserélhetö kezelöfejek és csúcstechnológiával kidolgozott börápoló termékek segítégével alkalmazható arc, hajas fejbör és test revitalizálására.

INFRAWORLD , Győr

Infravörös varázs
Élje át személyesen a hő élettani hatásait!
 
 
A meleg gyógyító hatását az emberiség már évezredekkel ezelőtt felfedezte és használta számos betegség gyógyítására. A 2500 évvel ezelőtt élt orvos, Parmenidész azt mondta: „Adjatok egy szert, amivel lázat kelthetek és minden betegséget meggyógyítok”. Régóta közismert a meleg gyógyító hatása a megfázásos hurutos és reumatikus betegségek következményeinél is. Korábban felforrósított téglát, korsót, különböző anyagokból készített ágymelegítőket, később elektromos fűtőpárnát használtak. Korunkban fejlesztették ki az infravörös sugárzású elektromos lámpákat

Sonolance , Budapest

Megszünteti (jelentősen csökkenti) a hát-, gerinc és más izületi fájdalmakat => energikusabb, izületi fájdalmaktól mentes, minőségi élet . A légkamrás technológiának köszönhetően optimális fekvőfelületi nyomáspont sűrűség és relatív érték biztosított. Az ágybetét teljesen megtámasztja a testet, aminek köszönhetően megszűnik, drasztikusan csökken a hát- és gerincfájdalom, vagy más izületi fájdalom. A test teljes alátámasztása a felhasználó súlyától, alvási pozíciójától teljesen független.   A fekvőfelület keménysége távvezérlő segítségével fokozatmentesen változtatható.  Egyedülálló légkamrás technológia (szabadalmaztatott)

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam