Fedezzen fel velünk wellness hoteleket ismeretlen tájakon!

Köszöntjük a www.wellnesshetvege.hu internetes wellness portálon! Weboldalunk 2012-ben teljesen megújult, reméljük hogy minden régi és új olvasónk számára tudunk újdonságokkal szolgálni! Magyarország rendkívül gazdag termálvízben és a gyönyörű tájakban, ezért is buzdítunk mindenkit arra, hogy nézzen körül a weboldalunkon található hotelek kínálatában, hiszen hazánkban az utazási élmények tárháza valóban kifogyhatatlan! Olyan helyeken kínálunk wellness csomagokat, ahol talán még soha nem járt eddig!

Tegyen egy próbát és kezdjen el böngészni a keresőnkben a helységnevek között! Hallott már ön Alsópáhokról, Bikalról, Felsőtárkányról, Högyészről, Inárcsról, Vonyarcvashegyről vagy Zselickisfaludról? Ezeken a településeken mind vannak olyan wellness hotelek, melyek csak arra várnak, hogy ön felfedezze, megismerje és megszeresse őket!

Miért foglaljon szobát online a www.wellnesshetvege.hu weboldalon?

 • - 30-50%-os kedvezménnyel is foglalhat nálunk akciós wellness csomagokat.
 • - Fizetés közvetlenül a szállodában (általában csak a helyszínen kell fizetni).
 • - Nincs foglalási díj, hiszen a szobafoglalásra, más weboldalakkal ellentétben nem számolunk fel semmilyen díjat.
 • - Több mint 150 wellness szálloda kínálatából válogathat.
 • Wellnesshotelek TOP 20

  Kíváncsi rá, hogy Magyarországon mely wellness szállodák a legkedveltebbek ebben a hónapban? Ha véleménye van, értékelheti, pontozhatja is a szállodákat, vagy akár saját képeket is tölthet fel!

  WELLNESS deLUX

  Keresse ezen védjeggyel ellátott wellness csomagjainkat! A WELLNESS deLUX csomagokat olyan különleges áron ajánljuk fel Önnek, amit máshol nem talál meg, csakis nálunk! A kínálat napról napra frissül, érdemes rendszeresen ellátogatni hozzánk!

  Kellemes kikapcsolódást kíván önnek a www.wellnesshetvege.hu csapata!

  WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  x