Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

cibolya7 2019-02-25 17:50

Rendkívül kedves és segítőkész személyzet, a szobák tágasak és kényelmesek, színvonalas berendezéssel és fürdőszobával. A félpanziós ellátás kínálata bőséges, úgy gondolom minden igényt kielégítő. A wellness részleg és a szállodával egybe kapcsolt gyógyrészleg tökéletes pihentető kikapcsolódást nyújtott a 2 éjszakás csomaghoz. Ár értékarányban szuper!!!!!

kattila258 2019-02-25 09:59

Professzionális és vendégszerető közeg fogadott minket.

bistvanne77 2019-02-25 07:46

2 éjszakát töltöttünk a Hotel Pelionban. Tisztaság, kedves személyzet fogadott minket. A wellness is tökéletes volt: tiszta, rendezett. Meg is tornáztatták az arra vállalkozókat (vizitorna). Kuriózum: gyógybarlang :). A reggeli-vacsora bőséges, változatos. A szoba tiszta, tágas. A szobában tényleg kicsit meleg volt, de mi minimumra kapcsoltuk a fűtést. Összességében: nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

casio 2019-01-22 11:31

Két éjszakát töltöttünk a Hotel Pelionba. Meg voltunk elégedve a szálloda tisztaságával, a személyzet kedvességével és segítőkészségével! Az ételek nagyon finomak, bőségesek és változatosak voltak! A medencék vize és a szaunák is tiszták voltak. A szobák tágasak és kényelmesek, talán kissé túl meleg volt! Mindennel elégedettek voltunk, a gyógybarlang is csodálatos. Ajánlani tudjuk mindenkinek!

fuxyjudit 2019-01-21 17:51

Hétvégét töltöttünk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat mert minden kifogástalan volt. A szálloda nagyon szép kellemes hangulatú. Wellnes részleg szép tiszta, jó a vizek hőmérséklete. Mindenki megtalálhatja amit szeret. Ételek finomak változatosak. Összességében nagyon jó.

lzoltan89 2019-01-21 17:10

Két éjszakát töltöttünk a szállóban . Személyzet minden helyszínen maximálisan udvarias , segítőkész . Szoba jó , kicsit túlságosan meleg . Reggeli és ebéd változatos , bőséges finom . Wellness jó , jól szolgálja a pihenést . Szaunákban elő kellene írni , hogy minden testrész alá - pl. talp is - lepedőt kell rakni az izzadás miatt . Összességében jól éreztük magunkat a 38. " nászutunkon " , szívesen jövünk máskor is .

kcsaba46 2019-01-21 10:52

3 napot töltöttünk el a férjemmel a szállodában. Első látásra megtetszett és végig így maradt. A szobák tiszták, kényelmesek. A személyzet kedves, segítőkész és nem utolsó sorban, mosolygós! A wellness részlegben, mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A szoba éjszaka nagyon meleg volt, így hát résnyire kinyitottuk az erkély ajtót, nyugodtan aludtunk éjszaka. Márciusban vissza megyünk a gyerekekkel, igaz 220 km a távolság,de megéri!😊

pzoltan189 2019-01-21 08:09

Két éjszakát töltöttünk barátainkal,mindennel megvoltunk elégedve.Bátran merem mindenkinek ajánlani.A személyzet kedves és profi,az étterem nagy,a kaja finom és változatos.A wellness részleg tiszta,a víz hőmérséklete változatos,így mindenki talál magának megfelelőt.Talán egyetlen negatívum,hogy a szobák nagyon melegek.Valószinű, fogunk még menni.

tjanos66 2018-11-05 11:42

Két éjszakát töltöttünk a hotelben és mindent összevetve jól éreztük magunkat. Az ágyak, illetve a bennük lévő matracok meglehetősen kemények voltak, így az alvással akadt némi gondunk. A tisztasággal, felszereléssel és a szálloda által kínált pihenési, illetve wellness lehetőségekkel is meg voltunk elégedve, különösen a gyógybarlang tetszett. A reggeli és a vacsora egyaránt bőséges, amiből fogyasztottunk, az ízletes is volt. A személyzet többsége segítőkész, de néhányan még vehetnének leckét kedvességből, figyelmességből.

kutiferenc 2018-11-05 07:38

Mi először voltunk itt. A szálloda hőmérséklete nagyon meleg volt, az éjszakai pihenést ez zavarta. A fizetésnél 11 e Ft-tal többet számláztak, amit természetesen nem fogadtunk el. A hely csodálatos, de a személyzet néhány tagjának magatartása messze elmarad az árszínvonaltól. A liftben olvasható volt a heti program, ennek ellenére a szaunafelöntés 11.03-án 14.30h-tól elmaradt, illetve a meghírdetett nyújtás gimnasztika 11.04-én meghíusult. Ár-érték arány nincs összhangban. A gyógybarlang ŕészleg csodálatos.

emili9 2018-10-23 20:38

A wellness részleg számunkra is csalódást okozott.Karbantartás látszik, hogy nem folyamatos. Szoba rendezett és tiszta volt, a recepción a személyzet a két véglet! Vagy nagyon kedves vagy nem! Az étteremben az ételek finomak voltak, a személyzet ott kedves és figyelmes volt! Mivel mi kirándulással egybekötöttük a programjainkat, így tartalmas volt az ott töltött idő, de csak wellnessezésre nem ajánlom!

tunpet 2018-10-23 09:29

A szálloda recepciója és wellnes része csalódást okozott számunkra. A wellnes részleg lepusztult, nincs rendbe tartva, ráférne egy alapos felújítás. Az élmény rész majdnem a 0-val egyenlő! A medencék nincsenek tisztítva/porszívózva, hiába a viszonylag hosszú nyitvatartás! A szaunák megfelelő állapotúak! A recepció személyzet néhány tagjának hozzáállása nem "vendégcentrikus"! Az étterem választéka és személyzete is magas színvonalú! Nem ajánlanám ismerőseimnek és mi se megyünk vissza a közeljövőben.

jmargit5 2018-10-22 21:03

Többször jártam már a Pelionban, a Wellnesshétvége ajánlatai közül is ezt választottam, mert tudtam, hogy semmiféle csalódás nem fog érni. Nyugodt, csendes, modern, minden igényt kielégítő. Wellnes után nagyon jól esik egy kis pihenés, szunyókálás, olvasgatás a gyógybarlangban. Ha tehetem ide visszatérek.

kgabriella 2018-04-09 12:10

Először voltunk a Hotel Pelionban, de valószínűleg nem utoljára. :-). Jól éreztük magunkat. A szoba kényelmes, az ételek finomak és változatosak. A wellness részleg jó, ha elő- vagy utószezonban pihen valaki és nincs teltház. Véleményem szerint főszezonban a wellness részleg, ill. a medencék méretüknél fogva nem tudja kiszolgálni az érkező vendégeket. Egyetlen negatívum, hogy nálunk is kiszámlázták a masszázs székek használatát, ami elvileg ajándék volt, és nem is használtuk fel a kupont.

sendre21 2018-04-09 11:37

Első alkalommal voltunk a Hotel Pelionban, de máskor is szívesen visszatérnénk. Nagyon jól éreztük magunkat! Bőséges, finom és változatosak voltak az ételek, a wellness szolgáltatás nagyon jó. Negatívum, hogy kiszámlázták a masszázs székek használatát, pedig nem is vettük igénybe.

snorbert18 2018-04-09 09:21

Sziasztok, nekünk tetszett a hotel. 2 éjszakát töltöttünk a Pelion-ban, mindennel elégedettek voltunk. Egy pár apróbb észrevétel: hiányzott a balkon-ról a szárító zsinór, a Wifi nagyon lassan ment, nagyon hiányzott egy úszó medence, kiszámlázták a masszázs székek használatát, pedig nem is vettük igénybe.

bszil77 2018-04-09 08:58

Minden nagyon jó volt, egyet leszámítva, hogy az összenyitható szobákért (a kettő közötti ajtót kellene egy kulccsal kinyitni mindössze)+ 9000 Ft-ot elkérnek éjszakánként.

dagnes135 2018-03-22 10:06

Az ellátás megfelelő, kiszolgálás, étel is rendben volt. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Szerencsére mikor mentünk éppen nem volt nagy tömeg ami biztosan sokat javított azon, hogy jól érezhettük magunkat. Egyedül az óvoda szolgáltatásában volt kissé kellemetlen, hogy az óvónő, mikor 2-3 órára levittük volna játszani a gyerekeket, bármi kisebb probléma merült fel minket hívott, hogy menjünk el a gyermekért, az jó lett volna ha helyben kezeli a dolgot. Összességében pozitív volt minden, nagyon jól éreztük magunkat.

impeller 2018-03-18 21:26

Harmadszor voltunk a szállodában. Jól éreztük magunkat. Férfiaknak biztosan nagy pozitívum a hatalmas, sorompóval zárt parkoló, ahol biztonságban tudjuk az autónkat. Még most is a konyha a legnagyobb erénye a szállodának. Érkezéskor kb. másfél órát várakoztattak minket, mert a szobánk nem volt kitakarítva. Jó lett volna, ha a közben elfogyasztott kapuccsínóra a szálloda vendégei vagyunk, de erre nem gondoltak. A 219-és szobában nem volt használható wifi, de a fürdő pihenőjének területén sem. Függő vagyok, útálom, ha azt írja a szálloda, hogy van, de mégsincs. Ja, a folyosón van. Végül is megoldható a netezés. A szaunák padjainak léceit nem ártana kicserélni, mert undorítóak. Otthon a számlát mégegyszer átbogarászva megütötte a szemem egy kiszámlázott tétel, amit nem fogyasztottunk el:Orchidea ital 1245 Ft-ért. Ott kellett volna észrevenni. A kaja mindent feledtet, érdemes kipróbálni.

kjanos161 2018-02-27 08:33

Már többször voltunk,ami elmondható hogy a konyha, étterem választék,ízek, kiválóak,a wellness sajnos telt ház vagy már fél háznál is szűkek, kevés a pihenő ágy, ez picit ront a helyzeten, összességében, ár értékben kitűnő választás !

Oldalak:
123456...

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x