Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

Apafej64 2017-09-06 19:43

A Hotel egy modern, szép épület, egybeépítve az uszodával a város külső részén, csendes környezetben. A városközpont 5 perc kocsival, ki lehet bírni. Az étkezés bőséges és változatos svédasztalos rendszerű, a szolgáltatás kifogástalan, a szobák tiszták, az ágy kényelmes, a személyzet udvarias, és együttműködő. Simán hozzák a 4 csillagos szintet. Ár-érték arányban is rendben van. Talán a welness részleg lehetne kicsit nagyobb, de összességében tényleg nagyon meg voltunk elégedve.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x